JO11-3-(5-van-31)
    Het is wat herfstig deze zaterdagochtend maar het is nog droog, we gaan op weg naar Azum naar VV Den Dam. Het team is compleet, dan zou je toch zeggen dat we een goede opstelling moeten kunnen creëren. De sfeer is wat onrustig, vooral bij de ouders, onze jongens en meiden zijn namelijk anders (lees; “lager”) ingedeeld. Afgelopen wedstrijden hebben we, zeg maar niet echt positief kunnen afsluiten, met standen die eerder op tennisuitslagen leken. Het was een situatie die niet echt motiverend was voor het team dus we zijn blij dat de sportclub hier iets aan heeft kunnen doen. Maar ja, dit betekent wel dat, als we vandaag niet winnen of in ieder geval in de buurt van winst komen, we moeten concluderen dat we inderdaad moeten gaan tennissen of iets…..

JO11-3-(9-van-31)

Hoe dan ook, ze staan op het veld en Lucas heeft er zin in, hij heeft gelijk de bal en gaat richting het doel van Den Dam. Dat ziet er goed uit. Ze blijven gelijk ook wat hangen aan de kant van Azewijn daar worden de Zillewoldse supporters wel blij van.  2 minuten later moeten we toch weer een tegendoelpunt incasseren. Hopelijk is dat een “wake up call” voor JO11-3. Lucas zit er lekker in want hij lost een schot op doel, maar achterin loopt het nog niet lekker en het staat snel 2-0. Het meisje genaamd Sara of Sarah is er eentje om in de gaten te houden. Als zij ervandoor gaat dan staat Mike er veelal alleen voor.

Misschien raakt ons team wel wat van slag door de ganzen die plotseling het veld betreden. Met wat; “hup hup” en “ksssjt kssjt” worden de beesten naar de kant gejaagd maar ik zie Thimo toch in de stress raken van die beesten.
      Om hem op dat moment te wisselen was dan ook een goed idee. Lucas heeft geen last van ganzen-vrees want hij geeft een mooie pass op Anil, ik heb opgeschreven dat een schot tegen de paal ging maar weet niet zeker of wij dit nu waren. Wat ik zeker weet is dat de 3-0 daarna een feit is. Daarna schiet weet Nathan nog een keer tegen de paal. Waarom wil dit nu niet lukken, langzaam wordt ik toch wat ongelukkig, de tennisbaan zie ik echt niet zitten.  Gek, ze zitten toch een groot deel van de 1e helft voor het doel van Azewijn. We gaan gelukkig niet met een 0 de rust in, er wordt gescoord. Bij mijn weten Nathan…maar vergeef me want mijn aantekenen zijn wat nat geworden. Droog hielden we het namelijk niet.

JO11-3-(4-van-31)

De tweede helft begint met een grote verandering aan de kant van Silvolde. Nathan staat in de goal en Mike in het veld. Mike heeft mooie reddingen gehad in de 1e helft dus ik hoop dat Nathan dit kan voortzetten. Mike brengt wel de juiste “vibe” in het veld want hij geeft gas en de anderen kunnen niets anders doen dan volgen. Hij speelt de bal op Lucas en raak……3-2. Het kan dus toch, nu op naar de gelijkmaker. Hiervoor zorgt Anil, 3-3. Je zou er emotioneel van worden.. Maar eindelijk zit er vuur in de ploeg, Mike, je weet wel onze keeper, zorgt voor de voorsprong 3-4. Het is nu al historisch. Een mooie corner van Sil raakt net niet het hoofd van Mike, zonde, maar wat een mooie trap. Het schot van Lucas wordt er uit gehouden. Uiteindelijk weet Anil er nog twee in te krijgen, we eindigen met 3-6 uit in Azewijn. JO11-3 dit was een prachtige tweede helft waar jullie aanvallend hebben gespeeld en geen steken hebben laten vallen in de verdediging. Na een aantal tegenvallers hebben jullie mentale veerkracht getoond, volgens de wijsheid van Guus. Tot de volgende wedstrijd.

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's