Team JO11-2
    20180324 SilvoldeJO11-2-RKZVC J011-3-0153

Vandaag de tweede thuiswedstrijd voor Silvolde JO11-02. R.K.Z.V.C. JO11-3G stond op het programma. Zonder Utku en Brinn konden we ook vandaag nog niet op volle oorlogssterkte aantreden. Daar was in het begin niet zoveel van te merken. Met de teruggekeerde Maud weer achterin hadden we Jonas deze keer op het middenveld gezet. Ook Anil was weer fit en die versterkte onze aanval. Enthousiast gingen we dus ten aanval en dat leverde al gauw de 1-0 op van Wout Gries die alert reageerde na een verdedigingsfoutje. Een tijdje waren we de bovenliggende partij en hadden kans op een grotere voorsprong. Deze kwam er echter niet. Langzaam aan kwam RKZVC ook wat beter in de wedstrijd. Dit leverde hen twee doelpunten op waardoor we met een 1-2 achterstaand gingen rusten.

Het begin van de tweede was wederom voor RKZVC. Met een fraaie afstandsschot kwamen ze zelfs op een 1-3 voorsprong. Deze knal was onze prima doelvrouw Jula te matig. In de rust hadden we verteld dat we de eerste helft een beetje de felheid miste die we in de vorige wedstrijd tegen FC Trias wel hadden. Na de 1-3 kwam de felheid weer een beetje terug. Zo knokte we ons naar de verdiende 3-3. Twee keer was het Anil die het net wist te vinden. Zo stonden we in één keer weer gelijk. De wedstrijd vloog nu alle kanten op en aan beide kanten kon een doelpunt vallen. Hij viel echter aan onze kant. Twee keer zelfs zodat RKZVC weer een verschil had van twee doelpunten 3-5.

Met een fraai knal van afstand bracht Kay de spanning weer terug en werd het 4-5. Daarna probeerden we uiteraard de gelijkmaker te maken. Het lukte ons echter niet. Vlak voor tijd wist RKZVC nog één keer en besliste daarmee de wedstrijd die eindigde in 4-6.

We feliciteren de tegenstander danken de wederom prima fluitende scheidsechter Stan en gaan op naar de volgende wedstrijd. Hopelijk zijn we dan voor de eerst keer compleet. Knokken we met z'n allen vanaf het begin dan komen de punten ook. Nu eerst een voetballoos Paasweekend voor ons en dan komt de nummer 2 Doetinchem naar Silvolde.

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze paginaKlik voor meer foto's

Klik hier voor meer foto's