Team JO11-2
    JO11-2-(4-van-12)

Bij het jeugdvoetbal is het de kunst op de elftallen op het juiste niveau te laten spelen. Dat dat niet altijd meevalt zien we bij de JO11-2. Bleek aanvankelijk de 4e klasse een (voorlopig nog) te zware opgave. Na de herindeling in de 6e klasse ontbreekt hier weer, tot nu toe, de tegenstand. (de 5e klasse met tegenstanders uit de omgeving Enschede was iets te veel van het goede). Het valt ook niet altijd mee.

Vorige week werd in Doetinchem, na 5 forse nederlagen voor het eerst gewonnen. Koploper van dat moment DZC'68 JO11-13 werd met 3-8 verslagen.

Vandaag was het dappere meidenteam van FC Trias onze tegenstander. De opdracht vooraf was duidelijk, spelen vanaf je eigen postitie en zorgen voor goede passjes. Dat lukte de eerste helft prima. "Gedisciplineerd' vanaf de eigen postities werd er alleraardigst gespeeld met veel goede passjes. Dit zorgde dan ook voor een doelpuntenregen. Het waren Efe (5) en Willem (3) die voor een 8-0 ruststand zorgden. De uitstekende keepster van FC Trias voorkwam met prima acties nog een aantal Silvoldse doelpunten. Silvolde doelman Jelle had een rustige eerste helft.

JO11-2-(2-van-12)

De tweede helft was niet meer zo goed als de eerste. De ruststand zal hier mede een beetje de oorzaak van zijn geweest. Eerst waren het nog Willem (2) en Efe (1) die de tussenstand na 11-0 tilden. Maar ook verdediger Kay en middenvelder Utku wisten het net te vinden. Daarna was het de beurt aan de meiden van FC Trias. 0ndanks dat Silvolde vandaag te sterk was bleven ze dapper strijden. Er zaten ook een paar meiden tussen die prima konden voetballen. Jonas hield nog een tijdje het e.e.a tegen. Maar de meer dan verdiende eretreffer viel dan toch voor FC Trias. Keepster in de tweede helft Maud voorkwam nog meer FC Trias doelpunten. Uiteindelijk bepaalde Brinn de eindstand op 14-1.

Klik voor meer foto's
    Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's