Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

Team JO11-2

 • P1320843
 • P1320843
  P1320843

  Met heerlijk weer, een perfect veld, en een flinke portie plezier, zouden we vandaag de drie punten binnenslepen. Silvolde begon voortvarend aan de pot. Na een 5 minuten stond het al 2-0. Silvolde zette prima druk en strafte de fouten, die de 'Witten' maakte, prima af.  Na deze korte aanvalsgolf, zakte het niveau wat weg, het initiatief kwam wat meer bij de tegenstander te liggen. Toch kreeg Silvolde in de slotfase kans op kans, maar wist de ruimte en mogelijkheden niet vol te benutten, resultaat: 0-4 tussenstand. 

  In de kleedkamer bespraken we zoals gewoonlijk de goede en mindere punten. Belangrijk zou zijn om het veld niet te groot te maken. Ook in de aanval moesten we de juiste keuzes maken en kijken of onze medespelers er beter voor staan. Met een luid geschreeuw vertrokken we weer richting veld.

  Varsseveld had versterking gekregen van 2 E1 spelers, maar met ons eigen spel zouden we ook dit varkentje wel wassen. Even lieten we ons overrompelen, maar al snel pakten we de draad weer op. Er vielen aardig wat goals aan onze kant, dit had echter veel, veel meer kunnen zijn als we de juiste keuzes zouden hebben gemaakt. Helaas hebben we daar bij de pupillen mee te maken en is dit enkel een leerzaam moment geweest. Silvolde kreeg zoveel ruimte dat het niet meer wist hoe ze dit het beste konden benutten.

 • P1320806
 • P1320806
  P1320806

  Ondanks een wat rommelige tweede helft sloten we het duel af met een 1-8 overwinning. Een prima resultaat, wat echter veel hoger had kunnen uitvallen. Volgende week kan Silvolde kampioen worden. Om 08:45 spelen deze helden tegen DEO, hopelijk kunnen we er met het publiek een fantastisch feest van maken!!! 


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction