P1380727-(900x601)

Na een moeizame opstart van het seizoen met een drietal verloren bekerwedstrijden stond vandaag de seizoensouverture tegen Concordia Wehl op het programma. Om 10:00u precies trappen af op Munsterman, alle ingrediënten om lekker voetballen waren aanwezig. Het spel golft een beetje op en neer het eerste bedrijf, zonder echt noemenswaardige momenten. Na een minuut of 12 maakt Concordia de 0-1 uit corner. De speler werd niet gedekt, stond frank en vrij en had de hoek voor het uitkiezen. Als vrij snel zet Mart met een bekeken schot de stand op 1-1 uit een assist van onze keeper Nils. Dit was tevens de ruststand.

Kort na de aftrap neemt Concordia weer de leiding door een schitterend afstandsschot in de linker kruising buiten bereik van Nils te schieten 1-2 derhalve. Al snel antwoordt Silvolde, Tess maakt een goede actie, ziet Mart vrijstaan en hij bepaald de stand met een droge schuiver op 2-2. Even later is het Mart die met een mooie actie Tess is stelling brengt. Helaas vliegt de bal net over kruising, had een beter lot verdiend. Dan is het woord aan Kyan die na een goede loopactie zijn harde poeier op lat uiteen zag spatten. De 3-2 hangt in de lucht, het is spannend in deze fase. Mart passt nog maar eens op de vrijstaande Tess, helaas wordt dit schot gepareerd door de keeper. Ook in deze wedstrijd werd de aloude voetbalwijsheid waarheid: 'Als je zelf de kansen niet afmaakt, krijg je 'm tegen. En zo geschiede, uit een zeer goed uitgespeelde tegenaanval valt de 2-3. Dit was tevens de eindstand.

Mart, Nils, Jasper, Tess, Tom, Thijn, Sven, Kyan en Lucas jullie hebben goed je best gedaan, een gelijkspel was verdiend geweest vandaag.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's