b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_2_20172018_2e_elftal_IMG_2171.JPG-orig_Jos_Overgoor.jpg

Zondagmorgen 10:00 uur moesten we aantreden op sportpark “de Grindslag” in Wehl tegen Concordia. Concordia had de laatste 2 wedstrijden in winst omgezet en aangezien we in de beker in Silvolde gelijk hadden gespeeld (onze enige verliespunten dit seizoen) waren we gewaarschuwd.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Dit resulteerde in de 14e minuut na een vlot lopende aanval via Samir en Luc die Dion in stelling brachten, in de 0 – 1 voorsprong. We creëerden nog enkele kleine kansen, maar in de 34e minuut was het Bertroy die een vrije trap van 25 meter fraai om de muur krulde 0 – 2. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was nog geen 5 minuten oud of Alwin ging weer eens op avontuur, zette zelf de aanval op en rondde af met een ferme knal de 0 – 3 in de touwen. (“Lijkt wel een echte spits”) Hiermee gooide hij de wedstrijd definitief op slot. We vergaten meermaals de laatste bal goed uit te spelen, anders was de score ongetwijfeld veel hoger opgelopen.

Nadat Pim was ingevallen voor Dion, was het de beurt aan Rik, die na maandenlange revalidatie zijn rentree maakte, dit tot blijdschap van iedereen. Daarna lieten Jasper en Kay zien dat ze beloftevolle spelers zijn (tonen lef en durven te voetballen en te coachen op deze jonge leeftijd, iets waar wij blij mee zijn).

We kunnen terug zien op een goede zakelijke verdiende overwinning. Daar waar we vorig jaar nog wel eens ons hoofd verloren, gaan we daar dit jaar zeer volwassen mee om. (Dat is ook een OVERWINNING), compliment aan de spelers). Verder wil ik onze trouwe supporters bedanken voor hun steun. Zondag de derby tegen Gendringen in ons eigen stadion. Iedereen is van harte welkom.

Ronald van Aken