b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_senioren02_498x332.jpg

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd  tegen PAX op het programma. Na 2 overwinningen de taak om de goede lijn door te zetten. Voor Nick Huitink een weerzien met de club waar hij jarenlang gespeeld heeft. Dus een speciaal tintje voor Nick.

De wedstrijd  zelf  was nog geen 6 minuten onderweg  of Luc had het netje al gevonden  prima start van deze pot. In de 17e minuut  kreeg Roy Bouwman  de bal op het middenveld, een blik richting het doel van PAX en een trap van een meter of 40. Keeper kansloos en Silvolde op 0-2.

Na prima samenspel tussen Roy, Evert en Bertroy was het Bertje  die de keeper fraai omspeelde en de 0-3 aantekende. Silvolde had een behoorlijk overwicht in de eerste helft. Vlak voor het rustsignaal  was het Luc die met buitenkant rechts de 0-4 ruststand binnen schoot.

In een wat mindere tweede helft werd er nog 1 keer gescoord door Roy in de 55e minuut. Dit was tevens ook de eindstand.

Taak  is wel  om het goede spel van vandaag vast te houden want aankomende zondag wacht ons de derby tegen SDOUC. Deze wedstrijd spelen we op onze eigen Munsterman en zal om 10.00 uur van start gaan.