MASV - Silvolde-12

Zondagmorgen 9 juli speelde Sportclub Silvolde een oefenwedstrijd tegen MASV (Midden Arnhemse Sport Verening) op sportpark Malburgen West in Arnhem. Zeg maar ter hoogte van het Gelredome. MASV promoveerde vorig seizoen onder leiding van Jhon van Beukering naar de derde klasse. Een duel tussen de teams van broers Dennis en Jhon leek vooraf een leuke affiche. Alleen jammer dat Jhon door ziekte verstek moest laten gaan.

Zoals vaker in deze fase van de competitie waren er veel spelers op vakantie en met slechts dertien spelers ging het naar Arnhem. Silvolde begon wel aan de wedstrijd met alle nieuwe gezichten. Het leidde tot de volgende opstelling: doel: Marco Olthuis, achter: Wesley Althoff, Gijs Hakvoort, Pim Olthuis, Lucas ter Maat, midden: Mats Hegman, Roel Gebbinck, Cas Bongers, voor: Alex Tempels, Wout Blasman en Evert Römer.

Al binnen enkele minuten lag de eerste treffer van Silvolde in het MASV-doel. Een prima combinatie tussen Cas Bongers en Roel Gebbinck werd prima afgerond door Evert Römer, die meteen zijn visitekaartje afgaf.  Het was de eerste van drie doelpunten, van Evert, die in deze wedstrijd diepe spits speelde. Wout Blasman scoorde er ook drie, Gijs Hakvoort twee keer en Roel Gebbinck één maal. Eindstand 9-1.

Assistent-trainer Theo Jansen vindt dat je niet teveel waarde aan de uitslag moet schenken. “Het was een goed team, maar ze waren nog lang niet compleet en fit. Wij zijn momenteel al wat verder. En het is natuurlijk hoofdklasse en derde klasse”.  Toch was het zeker een duel van waarde. De technische staf kan zo op wedstrijdniveau een goed beeld krijgen van de nieuwkomers en de komende weken van de voorbereiding  staat vooral in het teken van afstemming en de juiste opstelling zien te vinden.

Klik voor meer foto's
    Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's