b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voetbalplaatjes_voetbaltekeningen_voetbal_498x332.jpg

Beste ouders en spelers van Silvolde/Terborg J017-3 en Silvolde JO15-2

Het is voor ons steeds lastiger om vrijwilligers te krijgen binnen onze verenging. Via dit bericht wil ik  jullie dan ook laten weten dat er zowel voor Silvolde/Terborg J017-3 als Silvolde JO15-2 nog geen trainers/ en leiders zijn gevonden.

Binnen de vereniging doen wij onze uiterste best om dit te realiseren. Bij deze meteen ook de vraag aan alle ouders en leden: wie van jullie wil zich graag inzetten om onze jeugd de sport te laten beoefenen die ze zo graag doen.

Namens de voetbaltechnische commissie,

Roel te Heneppe