b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_7_20172018_7e_elftal_IMG_1880-2.JPG-orig_Jos_Overgoor.jpg

Het was weer zo ver. Voetbalzondag stond weer voor de deur. Zoals de naam van de dag het al zegt, het was een lekker weertje. Silvolde 7 mocht aantreden tegen Bargh. MvR 4 had een aardig jong team. Daar kon de tegenovergestelde vergrijzing van Silvolde 7 dit jaar niet tegen op.

De wedstrijd begon slecht voor Silvolde. MvR zette veel druk en kreeg veel kansen. Maar tegen de verhoudingen in scoorde de enige echte Chris de 1-0 met een formidabel schot.

Enige tijd later in de eerste helft scoorde ’s-Heerenberg de 1-1 en de 1-2. Hierover is weinig informatie beschikbaar want de verslaggever was thee halen. De tweede helft begon nog slechter dan Silvolde de eerste helft was geëindigd.

Na een paar minuten had het al 1-48 kunnen staan maar MvR 4 vergat zichzelf telkens te belonen.

Uiteindelijk scoorden ze de 1-3 na dom balverlies van Silvolde. Gelukkig heeft Silvolde haar niet zo geheime wapen. Door mooi positiespel kwam Chris oog in oog te staan met de keeper. Hij bleef koel en schoot de bal door de benen van de keeper en maakte de wedstrijd weer spannend.

De spanning werd nog groter toen Silvolde met 10 man verder moest gaan. Bjorn maakte niet zo’n vriendelijk overtreding op zijn tegenstander. Silvolde zag de regenbui al hangen en kreeg de 2-4 om de oren. Na de regenbui kwam iets zonneschijn doordat Luc met een prachtige individuele actie de stand op het scorebord veranderde in 3-4. Silvolde was weer helemaal ontwaakt. Totaal tegen de verhouding in kon Silvolde nog gelijk maken. Helaas besliste de spits van Bargh de stand door te scoren. De eindstand 3-5.

Een douche en een pilsje later was Silvolde 7 de nederlaag alweer vergeten. Onder het genot van de liedjes van DJ Freddy werd er alweer gekeken naar de volgende uitdaging: Den Dam uit.

(Mededeling van Rick: Maak alstublieft het tosti-apparaat in de kantine, bij voorbaat dank!)