IMG_1926

Zoals beloofd is de redactie hersteld en heeft zij zich nogmaals gebogen over de spannende pot gister tegen AD’69.

Op een schitterende herfstochtend, waarin de eerste herfstblaadjes de grond raakten, stonden de adonissen van Silvolde 7 alweer klaar voor de eerste competitiewedstrijd. Voor een succesvolle competitie werden kosten nog moeite gespaard; nieuwe ballen, nieuwe tassen, nieuwe leden en een nieuwe teamfoto. Hierbij nogmaals een dankwoord voor het mooie materiaal. Toen alle spullen waren verdeeld en er na een aantal pogingen een prachtige teamfoto werd geschoten was Silvolde 7 klaar voor de wedstrijd.

Kort na de aftrap werden we al opgeschrikt door de eerste kans van AD. Zij bereikten al gauw onze achterlijn in de eerste minuut. Het geheel eindigde met een sisser maar het was wel degelijk een wake-up-call. De 10 minuten daarna waren rommelig, ons spel was onrustig en we creëerden geen kansen. Na deze 10 minuten kregen we het spel meer onder controle. We hadden meer balbezit en zo konden we de druk opvoeren. We kregen kans na kans, na kans, na kans. Toch wisten we de doellijn van AD niet te passeren. Zoals de eeuwenoude voetbalwet gaat; wie zelf de kansen niet maakt die krijgt ze tegen zich. De Aaltense club wist met één van hun weinige kansen onze gifgroene doelman te passeren. Ruststand: 1-0

In de rust werden er door de trainer en staf duidelijke instructies gegeven. Nog een kleine wisseling in de gouden elf en we waren weer klaar om het slagveld te betreden. Met herwonnen moed startten wij de tweede helft. Dit werd al gauw zichtbaar op het veld. Het spel bevond zich voornamelijk op Aaltense helft. Er werden dynamische combinatie gevormd en aanvallen van AD werden dapper gepareerd. Wederom creëerden we kans na kans na kans. Toch mocht het niet baten. In een kort moment verslapte onze focus en verkreeg AD’69 wederom een kans voor onze goal die zij 100% benutte, 2-0 achter. We bemerkten dat de wedstrijd nog lang niet verloren was dus er kwam nog een schepje bovenop. Dit leidde er toe dat Rens met een strak schot de 2-1 maakte. De herfstzon begon steeds feller te schijnen bij de Silvoldenaren en er was meer hoop dan ooit. Helaas verkreeg Aalten nogmaals balbezit en wist door te dringen tot na onze achterste linies, 3-1. Al snel hierna volgde het eindsignaal van scheids Smits en droop Silvolde af naar de kleedkamer. Gelukkig heeft de middag niet alleen maar in het teken gestaan van verdriet en woede. De gastvrijheid van Marco heeft ons prima kunnen steunen!

IMG_1927

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's