Welkom op de sponsorpagina van www.sportclubsilvolde.nl

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over de sponsormogelijkheden die Sportclub Silvolde de potentiële sponsor kan bieden.

Sponsoring in het amateurvoetbal is heden ten dage niet meer weg te denken. Zonder sponsoring kan ook een club als Sportclub Silvolde simpelweg niet bestaan. Door onze positieve opstelling in de gemeenschap kunt u als ondernemer uw kans grijpen om ‘mee te liften’ met onze vereniging en uw naamsbekendheid door middel van sponsoring vergroten.

Of u nu kiest voor website sponsoring, shirtreclame, een reclamebord of één van de diverse andere mogelijkheden, sponsoring bij Sportclub Silvolde is doeltreffend en heeft scorend vermogen! Wij leggen u graag uit hoe u uw doelgroep op een juiste manier bereikt en hier direct van kunt profiteren! Sportclub Silvolde kent diverse mogelijkheden van sponsoring of ondersteuning. Geïnteresseerd geraakt? Klik op onderstaande mogelijkheden voor meer informatie of neem contact met ons op!

Sponsoring bij Sportclub Silvolde werkt!!

1. Websponsoring
  2. Shirtreclame
  3. Naamsvermelding
  4. Evenementen
  5. Vriendenclub
  6. Fotoreclame
  7. Bordreclame
  8. Balsponsor
  9. Vlagreclame

Word sponsor van Sportclub Silvolde! Velen gingen u al voor en profiteren van onze PR-activiteiten. Klik op de contactbutton en laat een bericht achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Adverteren bij Sportclub Silvolde werkt!

De sponsorcommissie
Contact!
Op deze pagina treft u informatie aan over sponsorcommissie van Sportclub Silvolde. Alle openbare communicatiegegevens van deze personen staan in deze pagina opgenomen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan de redactie.
Gudo Helming
Boterweg 73